Кількість жертв селевого потоку, що обрушився на колумбійську провінцію Путумайо, зросла до півтори сотні. За інформацією рятувальників, серед загиблих – чимало дітей.

У Червоному Хресті зафіксували понад 220 поранених людей, ще 400 жителів вважаються зниклими безвісти, передає Reuters.

На місце трагедії прилетів президент Колумбії Хуан Мануель Сантос. Він висловив спывчуття родинам загиблих та пообіцяв направити у зону стихійного лиха військових для ліквідації наслідків руйнувань і пошуку зниклих.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", причиною надзвичайної ситуації стали проливні дощі, що призвели до розливу річки Мокоа та її приток. Однойменне місто опинилося відрізаним від інших регіонів. За даними синоптиків, такі зливи спостерігалися в Колумбії в 2011 році.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Потоки бруду затопили цілі квартали міста, зруйнували сотні будинків та інфраструктуру міста. Більша частина провінції залишилася без електроенергії.