У американському штаті Вірджинія лікарів розчулив відважний пес, який заради кількох годин свободи зміг втекти із ветеринарної клініки, куди його відправили господарі на час відпустки.

Про це повідомляє ABC7 News.

Медики розповіли, що тварина дуже розумна і ніби навіть мала власний план. Хоча псу на прізвисько Генерал вже більше 10 років, йому вдалося знайти спосіб вибратися із закладу.

Вночі він за кілька спроб носом відкрив вхідні двері, озираючись при цьому по сторонам. Хоча попереду було ще двоє дверей, пес справився із ними.

Пізніше лікарі побачили, що тварини немає на місці. Вони шукали його цілу добу, а виявилося, що пес сидів неподалік від клініки. Вцілому, на свободі Генералу вдалося пробути цілих 15 годин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пес мало не зірвала футбольний матч – він бігав по полю, а гравці чекали, поки тварину зупинять.