Влада Венесуели незаконно захопила завод корпорації General Motors, що знаходиться в промисловому центрі Валенсії.

Про це повідомляє CNBC з посиланням на заяву компанії.

"Вчора підприємство GMV (General Motors Venezolana) було несподівано захоплено державними органами, що завадило нормальному функціонуванню. Крім того, інші активи компанії, такі як автомобілі, були незаконно вивезені з її об'єктів", – йдеться в заяві.

Представники General Motors відзначили, що захоплення підприємства відбулося на тлі глибокої економічної кризи в регіоні, та пообіцяли використати весь можливий юридичний арсенал для захисту своїх прав.

На заводі до захоплення працювали 2668 людей. Те, що відбулося, вдарить не тільки по штату, а й по 79 дилерам та постачальникам.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Венесуелі населення піднялося проти президента країни Ніколаса Мадуро. Вже є перші жертви протистоянь. У Каракасі загинули двоє студентів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Венесуела, що має величезні запаси нафти, опинилася на межі виживання. Тут катастрофічно не вистачає медикаментів, продуктів та бензину.