У Бурятії Верховний суд засудив до довічного позбавлення волі 59-річного серійного вбивцю і ґвалтівника Генадія Лалетіна, відомому на прізвисько Гена-черв'як.

Як повідомляє прес-центр служби Слідчого комітету Російської Федерації, таке рішення суд прийняв сьогодні, 16 березня. Спочатку Лалетін відправиться в загальну тюрму, а потім до виправної колонії особливого режиму.

Свій перший злочин чоловік скоїв у далекому 1998 році, зґвалтувавши неповнолітню пасербицю. Після цього він втік і жив де доведеться: в землянках, колодязях і куренях. Пізніше покинув столицю і кочував по різних районах, але всюди здійснював кривавий злочин. За цей час він убив п'ятьох людей і декілька разів робив замах на вбивство. Про це стало відомо в жовтні 2015 року.

Як повідомляють в Слідчому комітеті, незадовго до затримання Лалетін жив на березі річки в курені і промишляв продажем черв'яків, після чого і став відгукуватися на прізвисько Гена-черв'як. Його спіймали в Улан-Уде завдяки свідченням двох жертв його нападу, яким просто дивом вдалося вижити: Лалетін намагався вчинити подвійне вбивство.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Донецькій області чоловік на очах у пенсіонерки зґвалтував і вбив її онуку.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще