У разі необхідності Російська Федерація усіма законними методами відреагує на ситуацію з філіями російських банків в Україні.

З такою заявою виступив прес-секретар президента країни-окупанта Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

За його словами, Росія уважно стежить за ситуацією і у разі необхідності підтримуватиме і захищатиме інтереси своїх фінансових установ.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", 15 березня Рада національної безпеки дала Національному банку і Службі безпеки добу для того, щоб ухвалити рішення щодо санкцій проти російських банків.

Після цього НБУ запропонував ввести санкції у вигляді запобігання виведення капіталу з України для таких банків: "Сбербанк", "Промінвестбанк", банк "ВТБ", "БМ Банк", "ВиЭс Банк".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сьогодні, 16 березня, РНБО ухвалила рішення ввести санкції проти шести дочірніх підприємств російських банків. Президент Петро Порошенко підписав документ.