У Росії закрилися два заводи з виробництва автомобілів -"АвтоВАЗ" і "GM-АВТОВАЗ".

Поки що найбільші виробники авто Росії закрилися тимчасово і відправили всіх своїх співробітників на канікули до 16 серпня.

"17 серпня завод повернеться до роботи в звичайному режимі. Цього ж дня планує відновити роботу і завод "GM-АВТОВАЗ", - сказав представник "автоВАЗ" podrobnosti.ua.

Там пояснили, що в цей час на підприємствах проходить профілактичне обслуговування устаткування. За словами голови офіційної профспілки "автоВАЗА" Сергія Зайцева, під час призупинення роботи на заводі працюватимуть служби, пов'язані з ремонтом, обслуговуванням і підтримкою працездатності устаткування. А також служби, які пов'язані з розробкою нових проектів.

Читайте також: "У російського автопрому немає майбутнього" - експерт

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Призупинення роботи на заводах увійшли до норми. У 2015 році обидва підприємства зупиняли конвеєр з 31 грудня до 18 січня у зв'язку з новорічними святами.

Нагадаємо, з початку 2014 року "АвтоВАЗ" перестав поставляти автомобілі до України.