У Росії вирішили відкласти початок навчального року заради туристичного бізнесу.

Таку ідею висунув помічник президента РФ Володимира Путіна Ігор Левітін. Заради збільшення туристичного потоку в оксамитовий сезон він пропонує відсунути старт навчального року. Про це повідомляє "Інтерфакс".

"Чому всім треба йти в школу 1 вересня? Можна зробити навчальний рік з 15 вересня. Це важливе запитання для збільшення турпотоку", — говорить Левітін.

Як він повідомив, об'єктивні причини для вживання західноєвропейського досвіду в Росії є. Значить, можна зробити щось на рівні законодавства. За його словами, в деяких західноєвропейських країнах для залучення туристичного потоку початок навчального року зрушується на 15–20 вересня. А заняття в учбових закладах Росії – в школах і вузах з 1935 року традиційно починаються 1 вересня.

Читайте також: У російських дитсадках і школах працювали кримінальні злочинці Як ми писали раніше, у російському дитбудинку для розумово відсталих "Турбота" в Карачаєво-Черкесії співробітники установи зв'язували руки 9-річному вихованцеві. Скандал розпочався тоді, коли дитячий омбудсмен РФ прокоментував цей випадок в соціальних мережах. Він повідомив, що подібні методи виховання практикуються в багатьох російських дитбудинках та інтернатах.


Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще