Російська поліція веде справу проти жительки Санкт-Петербурга, 68-річної Тамари Самсонової, за підозрою у серії вбивств, скоєних протягом останніх 20 років. Жінка проходить по звинуваченнях у позбавлення життя 13 чоловік. Після кожного вбивства жертви були різною мірою розчленовані, що Самсонова фіксувала в своєму щоденнику.

Про це пише англійська газета Independent із посиланням на російські джерела.

Справа була відкрита після того, як біля одного з санкт-петербурзьких озер був знайдений розчленований труп без голови. В усіх тринадцяти вбитих, у розправі над якими звинувачується Тамара Самсонова, були відрубані голови і деякі кінцівки.

Читайте також: Уральському блогеру дали 22 роки за вбивство шести іноземців

Самсонова була затримана й заарештована минулого вівторка. Поліція інкримінує їй убивство й розчленування свого 79-річного старого знайомого, за яким вона доглядала. Саме його тіло було знайдено біля озера.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Independent також повідомляє, що на китайському новинному каналі CCTV з'явився відеоматеріал, де було видно як Самсонова тягла тіло якоїсь жінки в чорному пластиковому пакеті. Трьома днями пізніше після появи цього сюжету біля озера був знайдений торс без однієї руки й однієї ноги.

Затримавши вбивцю, поліція знайшла як знаряддя злочину, так і особистий щоденник Тамари Самсонової, в якому вона записувала деталі скоєних нею вбивств.

Читайте також: Працівник ритуального бюро виявився серійним убивцею

Нині детективи намагаються встановити, як пов'язані ці записи з іншими нерозкритими раніше вбивствами із розчленуванням, що мали місце в Санкт-Петербургу.

Самсонову також підозрюють у вбивстві власного чоловіка і квартиранта, який винаймував у неї житло.