Влада Зімбабве розшукує ще одного американця, підозрюваного у незаконному убивстві лева. Раніше убивство місцевого улюбленця лева Сесіля викликало обурення в усьому світі.

Керівництво управління із нагляду над національними парками і дикою природою країни заявило, що чоловік, який приїхав із штату Пенсильванія, нібито застрелив лева у квітні, пише ВВС.

За повідомленням відомства, власника землі, на якій сталося убивство тварини, арештували.

Влада країни не розкрила деталей квітневого інциденту, заявивши лише, що лева убили без відповідного дозволу.

Читайте також: Бразильці вистежуватимуть бракон'єрів дронами

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз Зімбабве добивається екстрадиції дантиста Волтера Палмера із американського штату Міннесота, який убив лева Сесіля у червні.

13-річний лев Сесіль був однією з головних туристичних принад знаменитого зімбабвійського Національного парку Хванге.

Стоматолог наполягає на тому, що не знав, що лев перебував під охороною держави, і вважав полювання законним.

Американські журналісти з'ясували, що раніше дантиста вже визнавали винним у браконьєрському полюванні на чорного ведмедя в штаті Вісконсин у 2008 році.

Як і багато інших африканських країн, Зімбабве намагається покласти край нелегальному полюванню і браконьєрству, які загрожують існуванню багатьох видів диких тварин.