Мешканці Об'єднаного Королівства уперше визнали смартфони кориснішими для інтернет-серфінгу ніж ноутбуки. Національний комітет з телебачення, радіомовлення та пошти оприлюднив статистику користувачів інтернету за 2014 рік.

Так, для 33% громадян, які постійно користуються інтернетом, смартфон є основним пристроєм. Ще 30% користувачів все ще обирають ноутбук. Експерти з комітету назвали це важливою історичною подією.

Також комітет зазначив, що минулого року британці зробили 1,2 млрд селфі. Любов до автофотографій і пояснює прихильність британців до смартфонів. Кожен десятий мешканець Королівства фотографує себе принаймні один раз на тиждень. Всього 31% населення Британії робив селфі у 2014 році.

Читайте також: Lexus представила літаючий скейтборд (відео)

Нещодавно у Британії оприлюднили данні щодо кібербезпеки своїх громадян. 40% мешканців Королівства не встановлюють або не оновлюють антивіруси на своїх пристроях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще