Автобус з туристами потрапив у Дорожньо-транспортну пригоду біля міста Денізлі на південному заході Туреччини. В результаті чотири людини загинули та 37 отримали поранення.

Про це повідомляє турецьке видання Cumhuriyet.

Також повідомляється, що троє з поранених отримали неважкі травми.

Аварія сталася близько 16:30 неподалік від міста Денізлі. Автобус прямував з Памуккале до Антальї, на його борту перебувало 64 туристів з Росії, України та Казахстану. Також було троє членів екіпажу транспортного засобу.

Автобус належав приймаючій компанії Kilit Global.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі вдалося встановити, що загиблі туристи є громадянами Росії. До місця аварії з'їжджаються машини швидкої допомоги.

Також поки не повідомляється про причини аварії автобусу.

Читайте також: Автокатастрофа у Росії: 16 загиблих, 21 поранений, 40 затиснуто в уламках (фото)

Поранених госпіталізують в лікарні міста Денізлі та навколишніх сіл. Всього на місці аварії працювало 17 машин швидкої допомоги.

Речник Міністерство зовнішніх справ України Мар'яна Беца повідомила, що, за попередньою інформацією, українців серед постраждалих в аварії в Туреччині немає. Однак український консул продовжує працювати на місці події.

Також з'явилась інформація, що серед постраждалих є громадяни Казахстану і Білорусі