Прокуратура Центрального району Санкт-Петербурга звернулася в суд із заявою про обмеження доступу до популярної спільноти "MDK" в соціальній мережі "ВКонтакте". Про це пише ТСН.

Повідомляється, що за зверненням громадянина, який вказав на порушення федеральних законів, правоохоронці провели перевірку пабліка, кількість фоловерів якого сягає майже 7 млн.

Читайте також: Додаток "ВКонтакті" зник із Google Play

"Перевіркою встановлено, що в соціальній мережі "ВКонтакте" є віртуальна спільнота MDK, в якій розміщуються інформаційні матеріали, що ображають почуття віруючих, які принижують різні групи людей за ознаками релігійної та національної належності", - йдеться в повідомленні.

"При огляді віртуальної спільноти MDK також виявлені інформаційні матеріали, що завдають шкоди психічному здоров'ю дітей, підлітків, молоді", - наголошується в прес-релізі. За результатами перевірки до суду пред'явлено заяву про визнання інформації, розміщеної у MDK, забороненої до поширення на території Росії та обмеження доступу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще