Кремль почав активно готуватися до святкування Нового року.

Про це пише lenta.ru.

"Створено оргкомітет проведення головної новорічної ялинки на чолі з керуючим справами президента Росії Олександром Колпаковим. До складу оргкомітету увійшли представники міністерств і відомств", - розповів прес-секретар Управління справами президента Росії Віктор Хреков.

Читайте також: Світовий конгрес Санта-Клаусів розпочався у Данії

За його словами, загальноросійська новорічна ялинка буде проведена 26 грудня.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

В заході візьмуть участь більше 5,5 тисяч дітей із усіх федеральних округів, а також республік - Абхазії і Південної Осетії. Крім того, для гостей свята готують екскурсійну програму.

Новорічну ялинку для встановлення на Соборній площі вже доручили вибрати.

"Будуть відібрані декілька десятків варіантів, з них виберуть десять, потім серед них визначать головну новорічну ялинку країни", - розповів чиновник.

У 2014 році головну новорічну ялинку доставили спеціальним кортежем з Рузського району Підмосков'я. Її вік становив 100 років, а висота - 31 метр.