15 серпня на Манежній площі в Москві пройшла серія пікетів, в основному, присвячених "патріотичному знищенню їжі". За іронією, водночас тут проходив "Фестиваль варення".

Про це розповів блогер Денис Стяжкін у своєму ЖЖ, публікуючи відповідні світлини.

"Біля пам'ятника Жукову в цей час стояли посилені наряди поліції, причина - одиночні пікети проти знищення їжі. Поруч святкували "Фестиваль варення" з розмахом - величезна кількість наметів, скульптур та іншої бутафорії", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Блокада Петербурга: в місті знищили 750 кг продуктів (фото)

Згідно інформації від блогера, початкова ціна на проведення "солодкого фесту "на Манежці - "ціна контракту склала 159 187 039,53 рублів. Джерело фінансування: бюджет суб'єкта Російської федерації (м.Москва)".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пікет протестуючих проти спалення їжі, за словами Стяжкіна, схвалювали 99% перехожих - люди підходили фотографуватися, дякували за акцію.

Нагадаємо, у Росії тільки за перші два дні знищення, спалили понад 350 тонн "санкціонних" продуктів тваринного походження.

В інтернеті запустили збір підписів проти указу про ліквідацію та за передачу санкцій продуктів нужденним людям. В перші ж кілька днів понад 300 тисяч людей підписалися під петицією.