Двоє чоловіків, що потрапили на запис камер спостереження незадовго до вибуху поряд з індуїстським храмом Ераван, здалися владі,- овідомляє ВВС з посиланням на тайську поліцію.

На записі видно, як чоловіки у білій і червоній футболці сидять на лавці, поруч з якою головний підозрюваний залишив рюкзак з, імовірно, вибуховим пристроєм.

Чоловіки повідомили поліції, що вони є туристичними гідами. Зараз їх допитують.

Читайте також: У Таїланді затримали підозрюваного в причетності до вибуху

Поліція продовжує розслідування вибуху, який забрав життя 20 людей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Слідчі вважають, що головний підозрюваний міг покинути Таїланд в перші години після вибуху - поліції вдалося знайти докази того, що він попрямував в аеропорт.

Через те, що чоловік зовні не схожий на тайця, виникла версія про те, що вибух могли організувати іноземці. У той же час поліція Таїланду вважає малоймовірним зв'язок між людиною, яка здійснила вибух, і міжнародними терористичними організаціями.

За інформацію, яка допоможе знайти і заарештувати головного підозрюваного, влада готова заплатити мільйон бат (28 тис. доларів).

Нагадуємо, у понеділок в результаті вибуху біля індуїстського храму Ераван у центральному туристичному районі Бангкока Чідл загинули щонайменше 20 осіб, у тому числі дев'ять іноземних громадян.