Армія Сполучених Штатів разом із солдатами Південною Кореї провели повітряні військові навчання біля кордонів КНДР. Уряди обох країн оперативно відреагували на погрози з боку Пхеньяну.

Сьогодні під час навчань американські та південнокорейські військові задіяли чотири винищувача F-16 та чотири 15K. Літаки відпрацювали влучання по цілям противника.

"Цей політ був направлений на демонстрацію військової потужності об'єднаних збройних сил Республіки Корея і США", - повідомляє агентство Yonhapnews із посиланням на військові джерела в Сеулі.

Уряди обох корейських держав перевели свої збройні сили у бойову готовність. Нещодавно Кім Чен Ин попередив Південну Корею про початок бойових дій, якщо вона не припинить пропаганду на кордоні. Влада Сеулу не має наміру вимикати гучномовці на кордоні.

Читайте також: Генсек ООН закликав обидві Кореї заспокоїтись

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У зв'язку з намаганнями знищити гучномовці солдати КНДР застосували зброю на кордоні. Через це відбулись сутички між двома сторонами. Через обстріли своїх позицій уряд Південною Кореї евакуював населення прикордонних селищ.