Під час візиту Дмитра Медведєва до Курильських островів молодіжна організація "Ітуруп" виступила з дивною пропозицією до прем'єра. Так, учасники форуму запропонували змінити назву Далекий Схід на Схід Росії.

Однак, сам прем'єр РФ виступив проти такої ініціативи. За його словами, Далекий Схід має свою історичну назву, яка не може бути зміненою.

"Я досить скептично ставлюся до перейменувань. Коли за перейменуванням нічого не стоїть у людей, крім роздратування, це нічого не викликає. Перейменувань в нашій країні було дуже багато, я сам народився в місті з гордою назвою Ленінград, який, як відомо, називається зараз Санкт-Петербург", - висловився Медведєв.

Учасники форуму вважають, що така назва стане "більш позитивною".

Читайте також: Японців обурив візит Медведєва на Курили

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також прем'єр РФ додав, що чим менше перейменувань, тим краще. На його думку, всі історичні назви, які зараз є, не мають змінюватись.