Голова національної безпеки РФ Микола Патрушев висловив критику на адресу чиновників, які використовують такі міжнародні інтернет-сервіси, як Gmail, Yahoo i WhatsApp. Сам Патрушев розповів про своє невдоволення під час наради у Владивостоці.

"Співробітниками органів державної влади Хабаровського краю використовувалися можливості цілого ряду зарубіжних інформаційно-телекомунікаційних сервісів. У цих програмах виявлені іноземні розвідувальні коди", - зазначив Патрушев.

Після цієї заяви голова нацбезпеки розкритикував чиновників, які користуються цими додатками. За його словами, це є неприпустимим для державного працівника.

Читайте також: Суїциди і алкоголізм скоротять населення РФ до 2050 року в два рази - The Times

Згідно із новими законами, з 1 вересня 2015 року всі данні користувачів інтернет-сервісів будуть зберігатися лише на російських серверах. Світові соціальні мережі відмовились від виконання законів РФ, тому ймовірно що вони будуть заблоковані у Росії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще