У російському Примор'ї потужний тайфун "Гоні" вирує вже протягом декількох днів.

У шести районах регіону ввели режим надзвичайної ситуації через сильну повінь. Рівень води у місцевих річках піднявся від 40 до 150 сантиметрів. Підтоплені також деякі заплави.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що найскладніша ситуація спостерігається у шести районах Примор'я. Синоптики вже попередили, що дощі заливатимуть регіон ще найближчі кілька діб.

Потужний тайфун ламав дерева та зривав дахи будинків. Також обірвані лінії електропередач через негоду. У деяких населених пунктах вода стоїть і на вулиці. Люди змушені пересуватися на надувних човнах.

Читайте також: Тайфун забрав життя дев'яти людей на сході Китаю

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також місцеві жителі повідомляють про величезну вирву. Вона утворилася у одному з дворів міста в результаті атаки тайфуну "Гоні".

Нагадаємо, росіяни каталися на надувних матрацах по затоплених вулицях Владивостока. Сильні зливи підтопили дороги у місті. Деякі городяни вирішили скористатися погодними умовами для розваг і покатались на надувних матрацах і дошках.