Кандидат у президенти США від республіканської партії Кріс Крісті заявив про рішучі методи боротьби із емігрантами. Він збирається відслідковувати кожен крок переселенців у США.

Крісті, який зараз є губернатором штату Нью-Джерс, повідомив, що у разі перемоги на виборах він створить систему слідкування за емігрантами у країні. Для цього він має намір звернутися за допомогою до генерального директора кур'єрської служби FedEx Фреда Сміта.

"Якщо ми звернемось до FedEx, то вони у будь-який час зможуть відзвітувати, де саме зараз знаходиться наша посилка. Таку ж систему я хочу запровадити щодо емігрантів. Вони переїжджають у США, маючи усі необхідні документи, а потім десь зникають у країні", - розповів Кріс Крісті під час виступу у штаті Нью-Гемпшир.

Крісті поки не розповів, як саме з технічної точки зору можна буде впровадити таку систему. Однак, він запевнив, що система дозволить уряду оперативно дізнаватись, коли саме збігає час перебування емігранта у Штатах.

Основною програмою республіканців перед виборами є боротьба з еміграцією. Основний кандидат у президенти від партії Дональд Трамп вже заявляв про наміри позбутися усіх 11 млн. нелегалів у США.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: У німецькому Дрездені пройшов мітинг на підтримку біженців

Представники FedEx заяву кандидата не коментують. За опитуваннями, наразі Кріс Крісті не входить у десятку ймовірних президентів країни.