В Могилеві міліція оштрафувала на 90 тисяч рублів власника автомобіля "Peugeot-308", на склі якого було написано "Севастополь, Донецьк, Луганськ, Одеса" і була наклеєна широка георгіївська стрічка.

За ініціативи обласної організації Об'єднаної громадянської партії було порушено кримінальну справу відносно власника автомобіля у зв'язку з його підтримкою сепаратизму й екстремізму в сусідній країні, за розпалювання расової, національної або релігійної ворожнечі, повідомляє Радіо Свобода.

"Перевірку за даним фактом провів дільничний інспектор міліції Ленінського РВВС Могильова. В результаті керівництвом РВВС прийнято рішення про те, що в діях водія автомашини "Peugeot" ознаки складу злочину відсутні", - повідомив начальник управління охорони правопорядку і профілактики УВС Могильовського облвиконкому Павло Смирнов.

Читайте також: Провокатора з георгіївською стрічкою висадили з електрички в Запоріжжі (фото)

Також було складено протокол за порушення правил експлуатації транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"21 серпня відносно водія складено протокол про адміністративне правопорушення. Він підданий стягненню штрафу у розмірі 90 тисяч рублів", - сказав Смирнов.

Згідно з пунктом ПДР забороняється участь у дорожньому русі транспортного засобу із зовні видимими наклейками, зображеннями, крім тих, що розміщуються в установленому порядку: розпізнавальних знаків транспортних засобів, дозволу на допуск транспортного засобу до участі в дорожньому русі, реклами, інформації про належність транспортного засобу відповідної організації (індивідуальному підприємцю).