Невдовзі на підтримку президента Сирії Башара Асада до країни прибудуть тисячі російських військових та авіатехніка

Про це повідомляє видання Israel News.

Планується, що російські льотчики-винищувачі мають прибути до Сирії упродовж кількох днів. Винищувачі російських збройних сил та бойові вертольоти будуть використовуватися проти бойовиків "Ісламської держави", а також сирійських повстанців.

Видання посилається на західних дипломатів, які стверджують, що російські експедиційні війська вже прибули до Сирії. Вони встановлюють військовий табір на контрольованій Асадом авіабазі. Зазначається, що база розміщена в околицях Дамаску. Вона буде служити російським військовим у якості операційної бази.

Читайте також: США хочуть ввести санкції проти РФ за кібератаку

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Видання повідомляє, що протягом кількох найближчих днів тисячі російських військових приземляться у Сирії. У складі контингенту будуть радники, інструктори, спеціалісти з логістики, інженери, пілоти та інші.

Нагадаємо, нещодавно сирійський диктатор Башар Асад заявляв, що впевнений у підтримці російського президента Володимира Путіна та відданості Росії. У серпні Кремль надіслав сирійському керівнику шість винищувачів.