Індійський уряд планує нові реформи, які передбачають приватизацію державних підприємств. Члени профспілок та звичайні робітники бояться масового скорочення.

З цього приводу близько 150 млн людей сьогодні не прийшли на свої робочі місця. Громадяни Індії вимагають від уряду скасування цих реформ. За ствердженнями профспілок, новим керівникам компаній буде вигідно звільняти працівників з економічної точки зору.

Багато учасників страйків представляють банківську сферу та транспортні компанії. До них також приєднались надомні робітники та найманці. Ці люди вимагають збільшення заробітної платні. На думку учасників, в Індії є реальна загроза трудового краху через приватизацію підприємств.

Читайте також: На півночі Ємену вбили двох представників Червоного Хреста

Акції протесту проходять у найбільших містах країни, зокрема у столиці Нью-Делі та Мумбаї. Протест працівників значно ускладнив життя в Індії.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще