Популярність канцлера Німеччини Ангели Меркель різко знизилась. Причиною цього стала її політика у питанні щодо мігрантів до Євросоюзу.

Результати опитування оприлюднила Infratest Dimap, передає агенство Reuters.

Хоча Меркель і зберігає надзвичайно високий політичний рейтинг на рівні 63 %, але її популярність знизилась в порівнянні з попереднім місяцем. Падіння склало чотири процентних пункта.

При цьому, це найнижчий рівень підтримки німецького канцлера з грудня 2012 року.

Більшість опитаних висловила незадоволення діями канцлера на шляху до врегулювання міграційної кризи. Вони вважають це питання більш важливішим, аніж грецьку боргову кризу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Проблема міграції загрожує Шенгенській угоді - Меркель

Раніше Меркель піддали критиці за недостатньо швидке засудження насильницьких антимігрантських протестів.

Найбільш популярним серед політиків у Німеччині є Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. Міністра фінансів Вольфганга Шойбле підтримують 69%.

Нагадаємо, протягом серпня до Німеччини прибули рекордні 104 тисяч шукачів притулку. Вже до кінця поточного року в країні очікують до 800 тисяч мігрантів.