Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон визнала себе не правою у зв'язку з використанням особистої пошти у робочих цілях. Таке порушення вона здійснила перебуваючи на посаді державного секретаря країни.

В інтерв'ю каналу NBC Клінтон розповіла, що просто не подумала про те, що робоче листування через приватний поштовий акаунт може призвести до витоку інформації.

"Я шкодую про це. Це дійсно моє не найкраще рішення", - розповіла екс-перша леді США.

Вона додала, що їй не було коли думати про питання електронної безпеки, адже робота відбирала в неї дуже багато часу - Гілларі вирішувала безліч світових питань.

Нещодавно прокуратура США вилучила у Гілларі Клінтон особисту техніку для перевірки. Тоді кандидат у президенти та її адвокат спростовували свою провину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: У США пояснили небажання Обами зустрічатися з Путіним

Наразі Клінтон разом із кандидатом від республіканців Дональдом Трампом є лідерами в опитуванні громадськості щодо президентських уподобань.