Російський опозиціонер Гаррі Каспаров розповів свою думку щодо військового конфлікту на Близькому Сході. На думку глави "Фонду захисту прав людини", Росія спільно з Іраком планують влаштувати справжній хаос.

В інтерв'ю американському виданню Fox Business Каспаров зазначив, що зараз Путін має усі шанси запалити весь Близький Схід. На думку екс-шахіст, у Росії зараз немає стільки союзників, скільки у Радянського союзу, але світові держави не чинять жодного опору путінському режиму.

"Я впевнений, що він буде зосереджуватися на тому, щоб спровокувати хаос на Близькому Сході. Ми якраз отримали повідомлення, що російські військові направляються до Сирії, що вони створюють там свою присутність. Я впевнений, що союз Росії та Ірану намагається захопити контроль над регіоном", - запевнив Каспаров.

Також він поділився думкою стосовно ісламських терористів. На думку Каспарова, якщо сирійців постійно тероризує президент Асад та його підлеглі, то "Ісламська держава" є для них справжнім порятунком.

Читайте також: Фотодокази присутності російських солдат у Сирії

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нещодавно прес-секретар Путіна Пєсков завив про відсутність російських військ на Близькому Сході, а вже сьогодні з'явились фотографії армії РФ у Сирії.