Представники німецького холдингу Axel Springer вирішили припинити діяльність на території РФ. За даними російських ЗМІ, акції холдингу продадуть власнику Artcom Media Group Олександру Федотову.

Керівники двох корпорацій провели зустріч та оголосили про фінальний етап переговорів. Незабаром Олександр Федотов, який є власником журналів L`Officiel, SNC, Port та інших буде володіти виданнями Axel Springer.

До складу Axel Springer входять видання Forbes, OK!, GEO та інші. Artcom Media Group, за даними близьких до власника джерел, буде мати 80% акцій медіагрупи. Інша частина буде належати теперішньому директору холдингу Регіні фон Флеммінг. Саме вона вела переговори про продаж російських активів корпорації.

Читайте також: Москва не домовилася з Венесуелою про стабілізацію цін на нафту

У Росії вже давно ходили чутки про вихід Axel Springer з ринку. Одним із претендентів на холдинг був Григорій Березкін - власник газети Metro. Керівники корпорації прийняли рішення піти з РФ у зв'язку з прийняттям закону про обмеження іноземного капіталу в російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще