В околицях Хайфи, в Ізраїлі затриманий невловимий ґвалтівник - 26-річний турист з України - повідомляє "9 канал".

Як повідомляє у суботу прес-служба поліції, молодий чоловік з України, що живе в Ізраїлі вже не менше півроку, підозрюється в зґвалтуванні двох дівчат.

Кілька місяців тому дівчат було зґвалтовано у Кир'ят-Хаїмі і у Кир'ят-Ямі. Обидві заявили у поліцію, а фоторобот злочинця, складений за описом жертв, був розісланий в усі поліцейські дільниці півночі Ізраїлю. Однак, на тому етапі розшукати підозрюваного не вдалося.

У травні за підозрою в згвалтуванні був затриманий новий репатріант з Німеччини, однак з'ясувалося, що проти нього немає доказів. Він був звільнений.

Читайте також: Путін у 20-ці найвпливовіших людей Ізраїлю поряд з кримінальними лідерами

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У п'ятницю ввечері, 4 вересня, одна з дівчат упізнала насильника, який приїхав у бар, і відразу зателефонувала у поліцію. Його затримали. Найближчим часом чоловік буде доставлений до суду. Поліція вимагає продовжити термін його арешту.

Нагадаємо, що в індійському штаті Уттар-Прадеш двох сестер 15 і 23 років сільська рада старійшин засудила до зґвалтування. Таким чином місцева влада вирішила покарати брата дівчат за те, що він завів роман з представницею іншої касти.