У результаті вибухів, які прогриміли 12 серпня на складі з хімікатами в північнокитайському місті Тяньцзінь, загинула 161 людина.

Крім того, ще 12 людей вважаються зниклими безвісти. Про це повідомило "Міжнародне радіо Китаю", передає РБК-Україна.

У повідомленні також наголошується, що були упізнані останки 13 осіб, які вважалися зниклими безвісти. У числі загиблих 96 рятувальників, 11 поліцейських. Більше 100 осіб досі залишаються в лікарнях.

Читайте також: В Афганістані розстріляли 13 людей

Нагадаємо, вибухи сталися 12 серпня на складі логістичної компанії "Жуйхай". Ударною хвилею вибило шибки в житлових будинках в радіусі 2 км і пошкодило понад 1 тис. Автомобілів. Відразу після вибуху, потужність якого оцінюється в 3 тонни в тротиловому еквіваленті, в районі інциденту почалася сильна пожежа. Після цього на складі сталося ще кілька вибухів, потужність найсильнішого з них еквівалентна 21 тонні тротилу.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще