Іракські збройні сили за підтримки народного ополчення знищили більше 100 бойовиків угрупування "Ісламська держава" в декількох районах країни. Про це повідомило в неділю, 6 вересня, Міністерство внутрішніх справ Іраку, передає Корреспондент.

Згідно із заявою міністерства, авіація ліквідувала не менше 60 радикалів в місті Байджі (провінція Салах-ед-Дін) і на сході міста Ер-Рамаді (провінція Анбар). На півночі Ер-Рамаді в результаті ударів по позиціях ІД були вбиті 30 бойовиків.

Близько 17 терористів загинули в Байджі під ракетним обстрілом сил безпеки і народного ополчення, ще 33 отримали поранення. В результаті обстрілу також виявився зруйнований цех з виготовлення вибухових пристроїв і мінування автомобілів, який належав радикалам.

Читайте також: У Туреччині вбили двох поліцейських

Як повідомило відомство, в передмістях Ель-Фаллуджі (провінція Анбар) армія зуміла знищити близько 13 бойовиків, а також призначеного радикалами голову району Саклявія та двох його заступників.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, терористи "Ісламської держави" розстріляли кореспондентку місцевої газети Ихлас ас-Сааті та її батька у місті Мосул в Іраці.