У результаті спільної операції правоохоронних органів Колумбії і Мексики були затримані дві тонни кокаїну під виглядом порошку тонера для принтера.

Про це повідомляє Reuters.

Поліція в аеропорту Боготи знайшла наркотичні речовини після того, як спеціально навчений собака пронюхав наркотичні речовини в 48 коробках загальною вагою в одну тонну. Вантаж прямував до компанії в Мексику.

Вони сповістили про знахідку поліцейських з Мексики, які після цього знайшли ще один схожий за вагою вантаж, відправлений раніше літаком до столиці країни.

Читайте також: Німецькі супермаркети отримали кокаїн замість бананів

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Співробітникам для визначення остаточної ваги знайдених наркотичних речовин необхідно буде витягти частинки кокаїну з порошку тонера для принтера, в якому наркотик був захований.

Нагадаємо, у американському штаті Меріленд затримали безпілотник, за допомогою якого намагалися доправити ув'язненим порнографію та наркотики.