Вчора ввечері, біля будівлі посольства Росії в Тель-Авіві, відбувся мітинг солідарності з громадянами України, які перебувають в російських в'язницях з політичних причин.

Як повідомляє на своїй сторінці в "Живому журналі" один з організаторів маніфестації Олексій Железнов, в демонстрації під гаслом "Свободу українським політв'язням в Росії" взяли участь близько 40 осіб.

Мітинг відбувся в екстремальних погодних умовах - пилова буря, через що значна кількість громадян, які повідомили про своє бажання приїхати на демонстрацію, не змогли в ній брати участь, деякі маніфестанти закривали обличчя масками.

Читайте також: У перший клас в Ізраїлі пішли 500 репатріантів з України

Демонстранти вимагали не тільки звільнення політичних ув'язнених, а й передання президента РФ Володимира Путіна суду за військові злочини.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще