Офіційний Ватикан назвав умову, при якій Папа Римський Франциск готовий зустрітися з Президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це пише The New York Times.

Понтифік зустрінеться з Путіним, тільки якщо російський лідер не запізниться на зустріч. Про це повідомив представник Ватикану в ООН, архієпископ Бернардіто Ауза.

Папа Франциск виступить на Генасамблеї ООН 25 вересня. Він має намір звернутися до делегатів на теми тероризму, зміни клімату, бідності та біженців.

Читайте також: Папа Франциск радикально спростив процедуру розлучення

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Наголошується, що Путіна до 25 вересня в Нью-Йорку не чекають - імовірно, президент Росії приїде на Генасамблею пізніше, його виступ призначено на 27 вересня. Однак якщо зустріч буде затверджена, Священний престол наполягатиме на її проведенні в строк.

Нагадаємо, у червні Путін запізнився на зустріч з главою католицької церкви. Франциск прочекав російського президента годину.