Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застеріг Москву від одноосібного втручання в сирійський конфлікт.

Глава МЗС Німеччини в інтерв'ю регіональним виданням німецької медіагрупи Funke заявив, що не можна допускати, щоб "кожен втручався у справи Сирії на свій розсуд", повідомляє Кореспондент.

Також Штайнмайєр висловив сподівання, що Москва не зацікавлена ​​в продовженні війни в Сирії. І додав, що лише спільними діями можна змінити ситуацію в країні, охопленій громадянською війною.

Читайте також: Обама назвав "великою помилкою" підтримку Асада з боку Росії

Нагадаємо, що раніше Сергій Лавров, глава МЗС РФ, заявив, що російські військові є в Сирії вже багато років, а їхня основна мета - навчати сирійців користуватися військовою технікою. Натомість, американські ЗМІ повідомили, що Росія посилає до Сирії військових і озброєння для підтримки режиму Башара Асада.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Адміністрація США висловила стурбованість та закликала Кремль утриматися від активного втручання в сирійський конфлікт. Також діями Росії в Сирії стурбовані в НАТО.