У німецькому Франкфурті відкрився великий міжнародний автосалон Internationale Automobil Ausstellung.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Провідні виробники обіцяють продемонструвати понад двісті світових прем'єр. Звичайні відвідувачі зможуть потрапити на виставку з 17 по 27 вересня", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Завод Франківська на власні кошти відновив автомобіль для АТО (фото)

У перший день роботи виставки загальну увагу прикув гендиректор BMW Харальд Крюгер, який раптово знепритомнів. Він впав прямо на сцені під час презентації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Топ-менеджера швидко повели за лаштунки. Лікарі підозрюють у нього мікроінсульт.

Також на виставці вже заявили кілька цікавих концептів. Наприклад, відбулася прем'єра концептуального кросовера Audi e-tron quattro з приводом на електротязі. Запас ходу автомобіля в 500 кілометрів дозволяє використовувати машину протягом усього дня.

На станціях з трифазним струмом акумулятор повністю заряджається за 50 хвилин. Передбачена також бездротова зарядка: на даху автомобіля встановлена сонячна батарея.

Також, відбулася офіційна прем'єра кабріолета Ferrari 488 Spider.

Машина являє собою модифікацію раніше представленого оновленого купе Ferrari 488 і оснащена 8-циліндровим двигуном з об'ємом 3,9 літра максимальною потужністю 670 кінських сил.

До 100 кілометрів на годину автомобіль може розігнатися за три секунди, максимальна швидкість обмежена відміткою 330 кілометрів на годину.