16 вересня, кримські журналісти вшанували пам'ять всіх загиблих колег у Празі.

Про це пише Крим.Реалії.

"У день 15-ої річниці смерті Георгія Гонгадзе в Європі кримські журналісти вшанували пам'ять всіх загиблих колег", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: По всій Україні провели мітинги на честь Гонгадзе (фото)

На центральній площі столиці Чехії кримські журналісти згадали про те, що рівно два роки тому подібна акція пройшла в Сімферополі. Сьогодні такі події на півострові - заборонені.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, у день зникнення Георгія Гонгадзе журналісти всієї України вийшли на акції, щоб вшанувати всіх колег, загиблих або постраждалих під час виконання професійних обов'язків..

Під Національною спілкою журналістів України у Києві о 18:00 зібралося близько двух сотень журналістів і активістів.

"Журналістам за виконання обов'язків продовжують погрожувати, їх все ще викрадають і продовжують знущатися, тому необхідно дотримуватися корпоративну етику і відстоювати права один одного", - зазначили на зустрічі.