Гарні машини мають супроводжуватись красивими дівчатами. Автомобільна виставка у Франкфурті-на-Майні проходить цього року в 66-й раз.

Про це пише VectorNews.

"Вхід на виставку відкрито 15 і 16 вересня для журналістів, 17-го і 18-го - для представників бізнесу, а з 19 вересня павільйони Internationale Automobil Ausstellung будуть доступні для всіх бажаючих. Відвідувачі зможуть побачити не тільки нові моделі автомобілів, але й дівчат, які їх представляють на стендах", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Двісті світових автопрем'єр на автосалоні у Франкфурті (фото)

Крім автомобільних прем'єр - всього на автофорумі представлено більше двісті нових автомобілів з усього світу, у тому числі, 26 європейських - увага багатьох відвідувачів звертають на себе і дівчата автосалону.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Найбільш високооплачувані моделі зазвичай прикрашають стенди італійських марок. Але й представники інших автовиробників ретельно підбирають моделей для своїх нових автомобілів.