Дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Тетяна Навка відмовилась відповідати журналістам на запитання про корупцію. Напередодні опозиціонер Олексій Навальний опублікував матеріал, в якому заявив, що подружжя має маєток за півмільярда рублів.

Російські журналісти запитали колишню фігуристку про її думку стосовно цієї статті. У відповідь вона лише обізвала Навального та ухилилась від запитання.

"Ой, слухайте, я цього маніяка, чесно кажучи, не хочу коментувати", - сказала Тетяна Навка.

Олексій Навальний у своєму блозі розповів про ймовірні корупційні схеми Пєскова. У матеріалі йдеться про те, що Пєсков оформив свій заміській будинок на дружину і тепер може заявляти, що його придбала вона ще до шлюбу.

Читайте також: Російських солдат готують до війни у "спекотній країні"

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Опозиціонер зазначив, що йому вдалось виявити цей маєток через акаунт дочки Пєскова в Instagram. Навальний у своєму блозі назвав прес-секретаря Путіна "політичним шахраєм".