У тунелі під Ла Маншем, який з'єднує Британію з материковою Європою, загинув біженець. Він намагався заскочити на один з потягів, який рухався у напрямку Королівства.

"Чоловік загинув в результаті удару електрострумом в момент, коли він намагався заскочити на шатл", - повідомляє французьке видання RTL.

Французькі правоохоронці повідомили, що загиблий чоловік є, скоріше за все, громадянином Сирії. Він став не першим померлим під Ла Маншем. У цьому тунелі за останні три місяці померли 10 біженців.

Шлях через підземний тунель є найшвидшим для емігрантів, адже дорога на потязі займає 35 хвилин від міста Кале до британських земель.

Читайте також: На березі Туреччини знайшли труп дівчинки-біженки

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наразі французькі поліцейські зменшили кількість біженців, які намагаються заскочити на потяги. У липні близько двох тисяч мігрантів намагались штурмом взяти тунель.