Колишній прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас попросив у виборців дати його партії другий шанс. Позачергові парламентські вибори у країні відбудуться вже на цьому тижні.

Лідер ліворадикальної партії "СИРІЗА" заявив про наміри відновити економіку країни під час заключного мітингу в Афінах. Ципрас виразив впевненість у своїй перемозі, а також закликав інші політичні сили не допустити до влади "ультраправих неолібералів", повідомляє Еuronews.

"Я голосуватиму за Алексіса, бо він - молодий. Він відновіть економіку та допоможе молоді моєї країни. Я прошу усіх молодих людей голосувати за Ципраса, бо "СИРІЗА" - це найкращий вибір для Греції", - розповіла молода мешканка Греції.

Читайте також: Молдовські мітингарі більше не вимагають відставки президента

Ципрас також запевнив про свої сподівання на те, що скрутні часи його країни не пройдуть даремно і скоро Греція знову стане потужною економічною державою. Він закликає усі політичні сили підтримати новообрану владу, незважаючи якою саме вона буде. На його думку, лише спільна підтримка допоможе грекам здійснити третю програму реформ.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще