У Греції пройшли останні передвиборчі мітинги перед голосуванням на дострокових виборах у неділю. Опитування свідчать про те, що напередодні виборів лідером рейтингів з незначним відривом є ліва партія "Сиріза".

Однак кореспондент ВВС каже, що відрив партії від консервативної "Нова демократія" невеликий, а тому наступний уряд Греції буде, швидше за все, коаліційний.

Читайте також: Ципрас просить у греків другий шанс

Лідер партії "Сиріза" Алексіс Ципрас скликав позачергові вибори після того, як домовився з ЄС і ЄЦБ про новий пакет фінансової допомоги для Греції.

Хоч би хто прийшов до влади в Греції після виборів, буде змушений реалізувати заходи суворої економії, які грецька влада пообіцяла запровадити в обмін на багатомільярдну допомогу.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще