Американське видання Wall Street Journal опублікувало статтю про нещодавнє введення російських військ у Сирію. Журналісти пишуть, що Путін має намір отримати політичного союзника в обличчі Башара Асада.

У статті мова йдеться про те, що американському уряду слід проявити жорсткість по відношенню до Росії. Натомість держсекретар Джон Керрі заявляє про наміри вести переговори з Москвою щодо Сирії. На думку журналістів, такі рішення грають лише на руку Асаду і Путіну.

"Путін, мабуть, в захваті від свого везіння, що президент США саме Барак Обама. Варто лише поглянути на всі переговори щодо конфлікту в Сирії, підтримки США уряду в Україні, посилення оборони в Балтії або ж щодо підписання угоди з Іраном. Путін буде красти гроші на шкільний обід в Обами до тих пір, поки найслабший президент буде йому дозволяти", - цитує WSJ сайт zn.ua.

Wall Street Journal також незадоволені тим, що Обама не наполягає на відставці Асада, у той час, як він застосовує хімічну зброю проти повстанців та власного народу.

Читайте також: Поляки просять позбавити Порошенко Ордена Білого Орла

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нещодавно прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що його країна може втрутитися у бойові дії в Сирії, якщо цього попросить президент Асад.