Сьогодні російський суд виніс вирок 36-річному радіоінженеру Геннадію Кравцову.

Як повідомляє openrussia, суддя Микола Ткачук призначив колишньому співробітнику ГРУ до 14 років колонії суворого режиму.

Засідання проходило в закритому режимі.

Провина Кравцова, за версією суду, полягала в тому, що через кілька років після звільнення з ГРУ він у пошуках роботи послав резюме в Швецію. Спецслужби пояснили, що він скоїв держзраду.

Адвокат Іван Павлов заявив, що вони будуть звертатися до Конституційного суду. Також він розповів про труднощі під час судового розгляду.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Захист обмежували в ознайомленні з цими ж нормативними актами. А як адвокати можуть професійно виконувати свій обов'язок, коли від них приховують законодавчі документи? Крім того, нам просто не дали підготуватися до захисту, обмеживши доступ до матеріалів справи", - заявив він.

Читайте також: Якутського таджика засудили до п'яти років за фінансування "Талібану"

Нагадаємо, що минулого тижня лідера національного руху Татарстану Рафіса Кашапова засудили до двох років колонії суворого режиму за критику агресивної політики президента РФ Володимира Путіна.