У місті Рамта на півночі Йорданії, в двох кілометрах від бойових дій у Сирії, великою популярністю користується українська продукція - цукерки "Roshen".

Фотографії вітчизняних ласощів опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала.

"Місто Рамта. Північ Йорданії. Два кілометри від Сирії. І тут, на тобі - до болю знайома назва! Виявляється, полюбляє місцевий народ українські цукерки. Дві дами в чорному довго вирішували, на чому зупинити вибір? "Каракум" або "Червоний мак"? У підсумку, перемогла "Корівка".

"Roshen" тут поважають і навіть не здогадуються, що цей продукт - президентських рук справа. Кажуть - просто смачні цукерки, тому ми їх купуємо. І правда - місцеві порівняння не витримують", - пише журнлаліст.

Читайте також: Росія будує нові військові бази в Сирії

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що влада США планує додатково виділити понад 400 мільйонів доларів в якості гуманітарної допомоги населенню Сирії.

Ці гроші будуть спрямовані на надання термінової медичної допомоги, закупівлю води, продовольства та організацію житла.