Канцлер Німеччини Ангела Меркель звернулася за допомогою до Росії, США та країнами Близького Сходу для вирішення проблем біженців.

Про це повідомляє агентство Reuters.

"Дозвіл міграційного кризи може відбутися тільки за підтримки нашого трансатлантичного партнера - Сполучених Штатів, а також Росії та держав Близького Сходу", - сказала вона.

Читайте также: Влада Німеччини критикує РФ у питанні з виборами на Донбасі

Як повідомлялося, раніше на обкладинці нового номері німецького видання Der Spiegel з'явилася Ангела Меркель в образі матері Терези через її ставлення до біженців.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше Меркель заявила про намір прийняти рекордну кількість біженців. Незабаром, після величезного напливу біженців влада Німеччини заявила про те, що на кордоні з Австрією запроваджуються заходи прикордонного контролю.