28-річний Джеремі Макдауел відмовився підняти руки за запитом поліцейських, і його застрелили.

Поліцейські американського Уилмингтона в штаті Делавер після недовгих невдалих прохань розстріляли чоловіка в інвалідному візку, передає DelawareOnline.

Інцидент зняли очевидці на камеру мобільного телефону.

Читайте також: На Харківщині судитимуть чоловіка, який стріляв у дитину

Поліцейських викликали місцеві жителі, які повідомили про те, що на вулиці чоловік вистрілив у себе. По приїзду правоохоронці попросили чоловіка кинути пістолет і підняти руки, але Джеремі не відреагував. Замість цього він двічі безуспішно намагався встати з інвалідного крісла.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Незважаючи на прохання поліцейських, Макдауел прибрав руки в кишені, і правоохоронці відкрили по чоловікові вогонь. В результаті в Джеремі влучило п'ять куль, і він помер на місці.

Повідомляється, що останні 10 років чоловік пересувався в інвалідному візку - в 18 років його поранили, і у нього паралізувало ноги.

Після інциденту нікого з поліцейських не затримали, проводиться розслідування.