Рада директорів компанії Volkswagen назвала ім'я нового президента. Ним став Матіас Мюллер.

Попередній президент компанії Мартін Вінтеркорн пішов у відставку через скандал з маніпуляціями навколо показників шкідливих викидів в автомобілях, які виробляє компанія, повідомляє Bild.

Мюллер заявив, що його головним пріоритетом буде відновлення репутації компанії: "Моє найбільш термінове завдання - повернути довіру до Volkswagen Group - з максимальною прозорістю, а також з правильними висновками ситуації, що склалася".

Він пообіцяв більш суворі правил дотримання безпеки: "Наша мета в тому, щоб люди як і раніше керували нашими автомобілями з впевненістю і задоволенням. Це 80 мільйонів людей за кермом наших автомобілів по всьому світі".

Читайте також: Скандал з Volkswagen завдасть удару по економіці Німеччини

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше американське Агентство охорони довкілля повідомило про виявлення в автомобілях Audi A3, Jetta, Beetle, Golf и Passat пристрою, який включає фільтри під час проходження тестів на вміст шкідливих речовин у вихлопних газах і виключає їх при звичайній експлуатації.

Німецька та американська прокуратури заявили про плани розпочати слідство.