У нігерійському місті Локоджа озброєнні люди кілька разів нападали на таємний відділок поліції. За попередньою інформацією від ЗМІ, наразі загиблих чи постраждалих немає.

Відомо, що у цьому відділку поліції знаходяться терористи угрупування "Боко Харам". Вони працюють під прикриттям та організовують терористичні акти за наводкою вищого керівництва. Є підозри, що напад здійснили з метою визволити в'язнів.

За останні місяці терористи з "Боко Харам" здійснили кілька вибухів у містах Нігерії. Після цих терактів загинули щонайменше 800 мешканців.

Поліція регулярно проводить операції по затримання терористів. У цьому місяці правоохоронці заарештували 40 членів угрупування. Також вони звільнили близько 200 заручників.

Читайте також: Жертвами боїв в зоні карабахського конфлікту стали п'ятеро людей

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Боко Харам" є радикальним угрупуванням ісламських терористів. Навесні цього року їхнє керівництво присягнуло на вірність "Ісламській державі" та офіційно змінило назву на "Західноафриканську провінцію Ісламської держави".