Сиктивкарський міський суд заарештував мера міста Івана Поздєєва, якого звинувачують у перевищенні посадових повноважень.

Про це в суботу, 26 вересня, повідомляє ТАСС.

Поздеева заарештували до 25 листопада. Захист просив залишити обвинуваченого під домашнім арештом.

Під час засідання стало відомо, що проти мера порушили нову кримінальну справу за статтею "розтрата". За даними слідства, цей злочин було скоєно у 2013 році. Збиток оцінюють в 9,9 мільйонів рублів.

Читайте також: Росія обміняла засудженого за шпигунство естонця Кохвера

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Івана Поздєєва затримали 25 вересня. За статтею "зловживання повноваженнями" йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Слідство вважає, що Поздеев незаконно виділив земельні ділянки під будівництво багатоквартирних будинків в Сиктивкарі. За даними слідства, таким чином, мер діяв в інтересах будівельної компанії "Будматеріали-К", директором якої він був раніше.