Біля Лондона сталася пожежа у мечеті Байтуль-Футух, яка є найбільшою у Західній Європі. На місці події працюють близько 70 пожежників, повідомляє ВВС.

Очевидці запевняють, що спочатку над мечеттю був невеликий дим, який не давав точної картини масштабу пожежі. Британські рятувальники повідомили, що палає весь перший поверх та прилегла територія будівлі.

Лікарі інформують про те, що жертв немає. Однак, одного чоловіка доставили до шпиталю. У нього, швидше за все, отруєння чадним газом.

Читайте також: США виділяють $300 млн на боротьбу зі СНІДом в Африці

Мечеть розташована у піденно-західному напрямку від столиці Британії у містечку Морден. Її площа сягає 21 тисячу квадратних метрів та вона може вмістити 10 тисяч віруючих. На її будівництво британська влада витратила п`ять млн. фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще